Garanciális, GYORS SITTSZÁLLÍTÁS ÉS LOMTALANÍTÁS

Ön is tudja mekkora probléma a lim-lom, kacat, szemét, sitt. Ami azonban Önnek probléma, az Nekünk hivatás, immár 30 éve. A Koncz 2004-re és munkatársaira minden pillanatban lehet számítani.

Akár már ma megszabadítjuk minden szemetétől!

  • +36 (30) 286 50 60

Gyakori kérdések sittszállítással kapcsolatosan


Mely területeken vállalunk sittszállítást?

Budapest egész területén vállalunk sittszállítást, lomtalanítást és egyéb nem veszélyes hulladék elszállítást. Zsákos sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatosan jelentős mennyiségű megrendelésünk érkezik, a fővárossal szomszédos településekről is, úgymint Budaörs, Törökbálint, Vecsés, Gyál, Biatorbágy, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom és Dunaharaszti.

A sittszállítás esetében van kiállási díjunk?

Budapest területén nincsen kiállási díjunk, viszont 1-2 főváros közeli településen igen (Pl.: Budaörs, Törökbálint, Érd, Szigetszentmiklós).

Hány zsáknyi bezsákolt sitt jelent 1 köbmétert?

30 darab normálisan félig töltött zsákos sitt jelent 1 köbmétert, maximum 30 kg-ra töltve / zsák. Kérjük ezt vegyék figyelembe, mert a teli töltött zsák eleve szétszakad kihordásnál, és mivel a mennyiség is dupla, ezért kénytelenek leszünk mi is duplán számolni a zsákokat.

Sittszállítás esetében, mit tartalmaznak az alapáraink?

Tartalmazzák 1 köbméternyi inert vagy vegyes sitt elszállítását, földszinti vagy udvari kihordással, a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzetben. Emeletről vagy pincéből történő sitt kitermelés esetében óradíjat számolunk. Itt fontos megjegyezni, hogy a cégünk által a zsákos sittszállításhoz, építési törmelék elszállításhoz használt kiegészítő eszközeinkkel, jelentős időt tudunk spórolni ügyfeleinknek.

Hány köbméternyi építési törmeléket tudunk egyszerre elvinni?

Mivel cégünk több tehergépjárművel is dolgozik, ezért egyszerre akár 20-25 köbméternyi sittet is el tudunk hozni nagyobb munkák esetében, de átlagosan egy tehergépjármű 3-4 köbméternyi sittet vagy lomot tud elhozni.

Kizárólag bezsákolt sittet, lomot, egyéb építési törmeléket szállítunk?

A sittet nem csak bezsákolt állapotában hozzuk el, mert természetesen lehetnek akkora darabok, amiket a méretükből és a súlyukból adódóan egyszerűen képtelenség lenne bezsákolni. Nem beszélve a nagyobb fa hulladékokról, öntött vas kádakról, beton törmelékekről, vas és acél hulladékokról. Természetesen vállaljuk a felgyülemlett építési törmelékek bezsákolását is, viszont ez nem tartozik alapárainkba, ezért zsákolást órabérben végezzük.

Zsákos sittszállítás megrendelése esetében, nincsen szükségünk területfoglalási engedély igénylésére?

Amennyiben minket rendel meg a felgyülemlett építési törmeléke elszállítására, abban az esetben nem kell bajlódnia  a területfoglalási engedély beszerzésével sem, ugyanis ezen típusú sitt elszállítás esetében, nem történik konténer kihelyezés. A megrendelés címére 3,5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel érkezünk, így szinte bárhol gond nélkül parkolhatunk a belvárosban is, és a sittszállítást ezáltal teljesen zökkenőmentesen, és egyéb engedélyek beszerzése nélkül tudjuk kivitelezni.