Garanciális zsákos sittszállítás rakodással

Ön is tudja mekkora probléma a lim-lom, kacat, szemét, sitt. Ami azonban Önnek probléma, az Nekünk hivatás, immár 30 éve. A Koncz 2004-re és munkatársaira minden pillanatban lehet számítani.

Mi professzionálisan mindent megoldunk Önnek is!

+36 (30) 286 50 60

Akár már ma megszabadítjuk minden szemetétől!


Nincs több kacat!


Kapcsolat

A SITT, LOM ÉS TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSA

Az elvitetni kívánt sittet, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot tehergépjárművekkel szállítjuk el, ezáltal Budapest és Pest megye szinte összes utcájába engedélykötelezettség nélkül behajthatunk. Természetesen a sitt kitermelését is vállaljuk pincéből vagy emeletről, mivel ez az egyik legnagyobb erősségünk és szolgáltatásunk egyik leglényegesebb pontja.

ENGEDÉLY SEM SZÜKSÉGES!

Megegyezés függvényében a sitt bezsákolását is elvégezzük (az opciót alapáraink nem tartalmazzák). Mivel konténer kihelyezése nem történik a sitt elszállításakor, ezért Önnek a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia. Ebből adódóan helyet biztosítania sem szükséges, mivel tehergépjárműveinkkel kényelmesen tudunk parkolni a belső kerületekben is.

TEHERGÉPJÁRMŰVEL IGAZÁN MEGÉRI

Természetesen vannak olyan élethelyzetek, amikor a konténeres sittszállítás jobban megéri. Egy belvárosi, viszonylag kis mennyiségű sitt elhordása esetében azonban a tehergépjárművel történő sittszállítás verhetetlen.

Nem kell több kacat, sitt, törmelék és lom?

  • +36 (30) 286 50 60
  • +36 (30) 426 92 02
  • +36 (30) 758 78 23
  • +36 (30) 288 77 30

Sittszállítás Rakodással

Zsákos Sittszállítás – Lomtalanítás Budapesten és Pest megye számos településén

Alapáraink már 367 Ft/Zsák-tól elérhetőek
Cégünk vállal teljes körű sittszállítást, zsákos sittszállítást, lomtalanítást. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, háztartási szemétről, egyéb nem veszélyes hulladékról, szaktudásunkra bármikor számíthat.
Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el. Igény esetén kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt sittet, lomot, egyéb építési hulladékot, és természetesen kérésre be is zsákolják, és úgy szállítják el.
Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosi sittszállítási, lomtalanítási, hulladékszállítási munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni egy Budapest illetve Pest megyei lakos esetében, mintha Ön a fővárostól sokkal távolabb lakna.
Sittszállítás árak
Sittszállítás megrendelése

És miért jobb Önnek, a rakodással és tehergépjárművel történő sittszállítás, lomtalanítás, mintha konténeres sittszállítást rendelne?

Azért, mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, alkalmazottaink elvégzik Önök helyett a munka nehezét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné.

Vegyünk egy példát rakodással történő zsákos sittszállításra, építési törmelék elszállításra…

Ön a fővárosban lakik és sittszállításra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani.
Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is.
Sokan nem tudják megmondani a pontosan elvitetni kívánt mennyiség, köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, az nem más mint, kb. 30 db normálisan megpakolt sittes zsák (félig pakolva) jelent 1 köbmétert.
Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk a zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, szemetet, egyéb hulladékot.

Mennyivel előtte rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítását?

Mivel az elvitetni kívánt, pontos mennyiséget csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink, ami a sittszállítás tekintetében érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás befejeztéval fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.
Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapjára szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát…
Sittszállítás árak
Sittszállítás megrendelése

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára.
Alapáraink a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzetben tartalmazzák az udvari vagy a földszinti rakodást. Az emeletről, pincéből történő sitt kitermelését, valamint a sitt bezsákolását alapáraink NEM tartalmazzák. Ezen folyamatokat kizárólagosan órabérben végezzük, viszont itt megemlítenénk, hogy cégünknek ez az egyik legnagyobb erőssége. Olyan technikai felszerelésekkel és eszközökkel dolgozunk, ami nyugodtan állíthatjuk, hogy szakterületünkön egyedülálló, és olyan munkákat is gond nélkül elvégzünk, ahonnan mások visszafordulnak.
Ami nagyon fontos, hogy áraink tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!
Magyarán 11.000 Ft/köbméter, ami a következő költségekből áll össze: (Kisteherautó + 2-3 fő rakodó + Hulladéklerakási díj)
Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000Ft/köbméteres alapártól?
Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.
Természetesen vannak helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és nehezen megközelíthető, ezáltal sokkal tovább tart a pakolás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani.
Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, mivel ahogy már ezt fentebb leírtuk, ezen folyamatot órabérben végezzük.
Szoktuk javasolni partnereink részére, amennyiben kivitelezhető, abban az esetben minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják a sittet, lomot, hulladékot, kollégáink megérkezéséig, mert így költséget tudnak megtakarítani, ha nem tart olyan sokáig a sitt kitermelése.

Mely területek cégünk fő vállalási területei a sittszállítás, lomtalanítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.
Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.
Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert rendelne, de természetesen bizonyos helyzetekben a konténeres sittszállítás a nyerő megoldás, ez nem is lehet kérdés. Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre.

Rakodással és tehergépjárművel történő sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk sittszállítást, lomtalanítást (Minimális kiszállási díj van):

Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál