Garanciális, építési törmelék szállítás

Ön is tudja mekkora probléma a lim-lom, kacat, szemét, sitt. Ami azonban Önnek probléma, az Nekünk hivatás, immár 30 éve. A Koncz 2004-re és munkatársaira minden pillanatban lehet számítani.

Mi professzionálisan mindent megoldunk Önnek is!

+36 (30) 286 50 60

Akár már ma megszabadítjuk minden szemetétől!


Nincs több kacat!


Kapcsolat

A SITT, LOM ÉS TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSA

Az elvitetni kívánt sittet, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot tehergépjárművekkel szállítjuk el, ezáltal Budapest és Pest megye szinte összes utcájába engedélykötelezettség nélkül behajthatunk. Természetesen a sitt kitermelését is vállaljuk pincéből vagy emeletről, mivel ez az egyik legnagyobb erősségünk és szolgáltatásunk egyik leglényegesebb pontja.

ENGEDÉLY SEM SZÜKSÉGES!

Megegyezés függvényében a sitt bezsákolását is elvégezzük (az opciót alapáraink nem tartalmazzák). Mivel konténer kihelyezése nem történik a sitt elszállításakor, ezért Önnek a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia. Ebből adódóan helyet biztosítania sem szükséges, mivel tehergépjárműveinkkel kényelmesen tudunk parkolni a belső kerületekben is.

TEHERGÉPJÁRMŰVEL IGAZÁN MEGÉRI

Természetesen vannak olyan élethelyzetek, amikor a konténeres sittszállítás jobban megéri. Egy belvárosi, viszonylag kis mennyiségű sitt elhordása esetében azonban a tehergépjárművel történő sittszállítás verhetetlen.

Nem kell több kacat, sitt, törmelék és lom?

  • +36 (30) 286 50 60
  • +36 (30) 426 92 02
  • +36 (30) 758 78 23
  • +36 (30) 288 77 30

Építési törmelék szállítás

Sittszállítás, Lomtalanítás rakodással – Nem konténer

Cégünk vállal teljes körű sittszállítást, zsákos sittszállítást, hulladékszállítást, lomtalanítást. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, háztartási szemétről, egyéb nem veszélyes hulladékról, ránk biztosan számíthat.
Fontos megjegyezni, hogy konténeres sittszállítással nem foglalkozunk, hanem a sittet, lomot, hulladékot, kisteherautóval szállítjuk el. Igény esetén természetesen, kollégáink saját kezűleg be is zsákolják a felgyülemlett építési törmeléket, viszont fontos megjegyezni, hogy a zsákolást nem tartalmazzák alapáraink.

Nálunk a zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás már 367 Ft / Zsák-tól elérhető.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosi építési törmelék elszállítással, zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni egy Budapest illetve Pest megyei lakos esetében, mintha Ön a fővárostól sokkal távolabb lakna.

És miért jobb a tehergépjárművel és kézi rakodással történő építési törmelék elszállítás, mintha konténerest sittszállítást venne igénybe?

Többet között azért, mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, alkalmazottaink elvégzik Önök helyett a munka ezen részét, de ami még ennél is lényegesebb, hogy semmivel se kerül többe, mintha konténer kihelyezését kérné.
Sittszállítás árak
Sittszállítás megrendelése

Vegyünk egy példát teherautóval és kézi rakodással történő, építési törmelék elszállítással kapcsolatosan…

Ön a fővárosban lakik és sittszállításra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket, egyéb nem veszélyes hulladékot kell elszállítani.
Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, természetesen lehet akár kevesebb vagy több is.
Értelem szerűen, sokan nem tudják megmondani laikusként, az elvitetni kívánt háztartási vagy építési hulladék, köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, az nem más mint, 30-33 db normálisan megpakolt sittes zsák (félig pakolva, maximum 30 kilogrammra töltve) jelent 1 köbmétert.
Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk a zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, szemetet, egyéb hulladékot, viszont ezt alapáraink nem tartalmazzák. Az építési törmelék vagy egy lom, zsákokba töltését, valamint a pincéből és emeletről történő hulladék kitermelést, órabérben végezzük.
Fontos elmondani, hogy pontosan ez cégünk legnagyobb erőssége, köszönhetően a több évtizedes tapasztalatunknak a sittszállítás, lomtalanítás területén. Rendelkezésünkre állnak, olyan technikai eszközök, ami a piacunkon egyedülálló, és nyugodtan állíthatjuk, hogy a sitt vagy lom kitermelését, még egy ezen a téren rutinosnak számító csapathoz képest is, töredék idő alatt tudjuk elvégezni.
Sittszállítás árak
Sittszállítás megrendelése

Gyakori kérdések építési törmelék elszállítással kapcsolatban

Mennyivel előtte rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítását?

Mivel az esetek nagy részében, az elszállítandó sitt, lom, egyéb hulladék pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani ügyfeleink, ami például egy lakásfelújítás esetében érthető is, ezért sok esetben még aznapi sittszállítást is tudunk vállalni. Ökölszabályként azért elmondható, hogy 1-2 napos határidővel szinte 100%, hogy tudjuk vállalni a sitt elszállítását, köszönhetően annak a dolognak, hogy több tehergépjárművel dolgozunk.

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi építési törmelék, sitt vagy lomtalanítás esetében alkalmazott 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára.
Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr megy, aki természetesen pakol, mert ez is benne van az alap árban. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, építési törmelékről van szó, abban az esetben ketten mennek, de ez is benne van a köbméterenként 11.000 Ft-os vállalási árban.
Magyarán 11.000 Ft/köbméter, ami a következő költségekből áll össze: (Kisteherautó+1-2 fő rakodó+Szemétlerakási díj)
Ami nagyon fontos, hogy az áraink tartalmazzák a hulladéklerakás díját is!

Építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000Ft/köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.
Mint azt már fentebb említettük, amennyiben munkatársaink zsákolják be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, mivel ezt a folyamatot cégünk óradíjban végzi. Ezért szoktuk javasolni, hogy minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják az elszállítandó hulladékot, kollégáink megérkezéséig, mert így a megrendelőink anyagilag jobban járhatnak, mivel a sitt kitermelése ebben az esetben nem vesz igénybe annyi időt.
Természetesen vannak helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és a sittet, lomot csak nehezen megközelíthető helyen lehet tárolni az elszállításig, és a felgyülemlett hulladék mennyisége is jelentős. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintést szoktunk javasolni megrendelőinknek, hogy már előzetesen egy sokkal pontosabb árajánlatot tudjunk adni.

Mely területek cégünk fő vállalási területei, építési törmelék elszállítással, sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatosan?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.
Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.
Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek építési törmelék elszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés. Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, Budapest egész területén, és a zsákos sittszállításhoz használt kellékeinkkel, a lehető legrövidebb idő alatt végzünk.
Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk építési törmelék elszállítást, sittszállítást, lomtalanítást, hanem bármely főváros környéki településen is.
Sittszállítás árak
Sittszállítás megrendelése
Zsákos sittszállítással, építési törmelék szállítással, lomtalanítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:
I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)
Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk sittszállítást, lomtalanítást (Minimális kiszállási díj van):
Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál