KONTÉNERES SITTSZÁLLÍTÁS VS. ZSÁKOS SITTSZÁLLÍTÁS

Mindkét módszer rugalmas és praktikus megoldást kínál az ügyfeleknek a kényelmes és hatékony hulladékkezelésre, azonban a zsákos sittszállítás sokkal több előnnyel bír

Melyiket válasszuk?

Fontos az elején leszögezni, hogy a mi cégünk nem foglalkozik konténeres sittszállítással, hanem kizárólagosan tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítással, lomtalanítással. Magyarán a mi szolgáltatásunkat megrendelő személyek vagy cégek, egy komplex szolgáltatást kaphatnak, ahol a sitt kitermelésétől kezdve és elszállításán keresztül, akár a hulladék bezsákolását is megoldjuk. Központunk Budapest, de dolgozunk számos Pest megyei településen is, mint például: Budaörs, Törökbálint, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Vecsés, Gyál, Dunaharaszti, stb.

Szolgáltatásunk létjogosultsága pontosan azokon a területen érvényesül igazán, ahol a konténer kihelyezése nehézkes vagy egyáltalán nem megoldható. Valamint számos egyéb előnye is van a platós sittszállításnak (Teherautós sittszállítás vagy lomtalanítás), a konténer kihelyezésével történő hulladékszállítással szemben, de ezt az oldalon részletesebben fogjuk taglalni. Természetesen vannak ellenérvek is, és előfordul olyan szituáció, ahol a konténer megrendelése kézenfekvőbb, természetesen erre is fogunk hozni példákat.