kerti hulladék elszállítás (szerves hulladék)

Kerti hulladék elszállítási szolgáltatásunkkal segítünk Önnek megszabadulni a kerti hulladéktól, beleértve a szerves anyagokat is, hogy gondtalanul élvezhesse a rendezett kertet, miközben hozzájárulunk a környezetvédelemhez és a fenntartható megoldásokhoz.

kerti hulladék elszállítás (szerves hulladék)

Lássuk a fontos kérdéseket, amelyek felmerülhetnek. 

Kerüljünk kapcsolatba!

Jelenleg elérhetőek vagyunk, azonnal tudunk indulni a sittért, lomért, szemétért. Kérjük kattintson a kapcsolat gombra vagy keressen minket telefonon / e-mailben. 

A tervezett munka előtt mennyi idővel kell időpontot egyeztetni?

Már az első telefonos egyeztetés során átbeszéljük, hogy Önnek mikor lenne a legideálisabb időpont. Amennyiben sürgős lomtalanításra / sittszállításra lenne szüksége akár már ma is el tudjuk végezni a munkát.

Nem tudom mekkora a mennyiség ilyenkor mi a teendőm?

Sokan nem tudják szemmértékre megmondani mekkora mennyiségről is lenne szó amit el szeretnének szállíttattni, szerencsére nálunk több opció közül is választhat! Felhívhatja céges telefonszámunkat amin diszpécserünk feltesz Önnek néhány egyszerű kérdést ami alapján tud mondani Önnek egy körülbelüli árat a szállítást illetően. Másik opciónk, hogy az ajánlatkérő űrlapon (kapcsolat menüpont) keresztül vagy e-mailben fotókat küldd nekünk a sittről/lomról, ami alapján szintén tudunk Önnek egy körülbelüli árat mondani.

A megbeszélt áron felül van még valami plusz költsége a lomtalanításnak?

Nálunk nincsenek rejtett költségek! Ön kizárólag azt az összeget fizeti, amit az árajánlatban adtunk. A megbeszélt díj minden esetben tartalmazza a teljes költséget, beleértve a rakodási és szemétlerakási díjat és a kiszállást is. Figyelem: legtöbb esetben szükséges helyszíni felmérés, ami alapján meg tudjuk határozni a pontos költséget, azért az első telefonos egyeztetés során sok esetben csak irányárat tudunk adni!

Miért Önöket válasszam, miben különböznek a többi cégtől?

Cégünk minden körülmények között arra törekszik, hogy a megrendelővel hosszú távú együttműködés és folyamatos munkakapcsolat alakuljon ki. Nálunk nem fogja azt a választ kapni egy elvégzendő munkánál, hogy nem tudjuk elvállalni-megoldani! Munkaeszközeink és tehergépjármű parkunk egyedi a piacon, melynek segítségével lényegesen le tudjuk rövidíteni a hosszúnak tűnő munkafolyamatokat. Ezzel szintén időt spórolunk Önnek! Hívjon minket bizalommal, diszpécserünk bármilyen kérdésére szívesen válaszol!

Ingatlan kiürítést is vállalnak?

Természetesen vállalunk teljes körű ingatlan kiürítést. Sokan fordulnak hozzánk azzal a kéréssel, hogy a megvásárolt vagy örökölt ingatlant szeretnék teljes egészben megtisztítani az ott található ingóságoktól és szeméttől. Rutinos csapatunk szervezetten oldja meg ezeket a feladatokat. is.

Mit tartalmaznak az alap áraink?

Alapáraink tartalmazzák a tehergépjárművet sofőrrel-rakodóval a köbméter díjat, a hulladéklerakási díjat plusz földszintről 20 méterig sík terepen a rakodást is. Emeletről illetve pincéből való kitermelésre plusz felárat tudunk számolni, amiről a telefonos egyeztetés során bővebb információt adunk Önnek a részletes tájékoztatásunk után. Budapest területén a kiszállási díj ingyenes. Fontos: a kiírt áraink nettó árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Hová kerülnek a lomtalanítás során összeszedett szemetek?

Sok rémtörténetet hallottunk már arról, hogyan találkozott szembe valaki a lomtalanítás során elszállított kacatjaival a közeli útszélen. Számunkra nagyon fontos szempont a jó hírünk, ezért kényesen ügyelünk rá, hogy minden szemét a megfelelő helyre, legális lerakóba kerüljön. Több lerakóhellyel is kapcsolatban vagyunk, ezért nem probléma a szemét lerakása.

Mekkora mennyiséget tudnak elszállítani egyszerre?

Nálunk a mennyiség nem akadály! Köszönhetően a több tehergépjárműből álló flotta parkunknak egyszerre nagyobb mennyiségű hulladéktól is meg tudjuk szabadítani Önt! Így időt spórolunk Önnek, mivel nem kell megvárnia még többször fordulunk hanem egyszerre elszállítjuk a felgyülemlett sittet illetve lomot!