Hívjon minket: +36 (30) 286 50 60 - Profi, gyors és garanciális sittszállítás, lomtalanítás.

garanciális, GYORS SITTSZÁLLÍTÁS ÉS LOMTALANÍTÁS

Ön is tudja mekkora probléma a lim-lom, kacat, szemét, sitt. Ami azonban Önnek probléma, az Nekünk hivatás, immár 30 éve. A Koncz 2004-re és munkatársaira minden pillanatban lehet számítani. 

Mi professzionálisan mindent megoldunk Önnek is! 

+36 (30) 286 50 60

Akár már ma megszabadítjuk minden szemetétől!

A SITT, LOM ÉS TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSA

Az elvitetni kívánt sittet, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot tehergépjárművekkel szállítjuk el, ezáltal Budapest és Pest megye szinte összes utcájába engedélykötelezettség nélkül behajthatunk. Természetesen a sitt kitermelését is vállaljuk pincéből vagy emeletről, mivel ez az egyik legnagyobb erősségünk és szolgáltatásunk egyik leglényegesebb pontja.

ENGEDÉLY SEM SZÜKSÉGES!

Megegyezés függvényében a sitt bezsákolását is elvégezzük (az opciót alapáraink nem tartalmazzák). Mivel konténer kihelyezése nem történik a sitt elszállításakor, ezért Önnek a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia. Ebből adódóan helyet biztosítania sem szükséges, mivel tehergépjárműveinkkel kényelmesen tudunk parkolni a belső kerületekben is.

TEHERGÉPJÁRMŰVEL IGAZÁN MEGÉRI

Természetesen vannak olyan élethelyzetek, amikor a konténeres sittszállítás jobban megéri. Egy belvárosi, viszonylag kis mennyiségű sitt elhordása esetében azonban a tehergépjárművel történő sittszállítás verhetetlen.

Nem kell több kacat, sitt, törmelék és lom?

  • +36 (30) 286 50 60
  • +36 (30) 426 92 02
  • +36 (30) 758 78 23
  • +36 (30) 288 77 30

Lomtalanítás

Sittszállítás és Lomtalanítás rakodással – Nem konténer

Vállalunk lakossági és céges megrendelőink részére, teljes körű lomtalanítást, sittszállítást, egyéb nem veszélyes hulladék és építési törmelék elszállítását. Fontos, hogy mi nem konténer kihelyezésével dolgozunk, hanem az elvitetni kívánt lomot, hulladékot, kisteherautóval szállítjuk el, és a rakodást is mi végezzük. Cégünk székhelye Budapesten van, de dolgozunk számos Pest megyei településen is: Budaörs, Törökbálint, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, stb… Munkatársaink egytől-egyig megbízható szakemberek, kivétel nélkül több éve cégünknél dolgoznak. A lomtalanítás, építési törmelék szállítás, zsákos sittszállítás területén szerzet több évtizedes tapasztalatunk garantáltan az Önök hasznára lesz, a hét minden napján számíthat ránk.  

Hogy Önnek a sok kacat ne okozzon több fejfájást, bízza profikra a lomtalanítást!

Lomtalanítással és Sittszállítással kapcsolatos kiegészítő információk…

Cégünk vezető szolgáltatása, a zsákos sittszállítás és lomtalanítás. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, háztartási szemétről, egyéb nem veszélyes hulladékról, ránk bármikor számíthat. Fontos megjegyezni, hogy konténer lerakásával nem foglalkozunk, hanem a sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el, és a rakodást is cégünk végzi.
Fontos megemlíteni, hogy pontosan a nehezebben megközelíthető helyekről történő lom kitermelése jelenti cégünk egyik legnagyobb erősségét, ugyanis rendelkezésünkre állnak olyan technikai eszközök a lomtalanítás területén, amelyek saját gyártásúak, és rajtunk kívül senki sem rendelkezik velük. Ezen technikai innovációnak köszönhetően, a lomtalanításra vagy sittszállításra fordított időt, jelentősen le tudjuk rövidíteni, még egy profi lomtalanító céghez képest is.
Ebből adódóan, mondjuk egy nagyobb kaliberű lomtalanítást nézve (átlag 6 órás munka 4 embernek), le tudjuk rövidíteni 3 órára. Nagyon nem mindegy, hogy 3 vagy 6 órai munkadíjat fizet ki, mert ez 4 ember esetében, már súlyos tízezrekbe fájnak. Ezért könnyen előfordulhat, hogy az elsőnek kedvezőnek tűnő árajánlat elfogadás lesz majd a legdrágább, ugyanis a nem megfelelő technikai eszközök használata könnyen egy “olcsó húsnak híg a leve szituációt eredményezhet”, és a munkaidő akár a 2-3-szorosa is lehet annak, mintha valóban egy profi lomtalanító céget bíz meg, akik megfelelő technikai eszközökkel, szakértő emberekkel és több évtizedes rutinnal érkezik a helyszínre. Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosi sittszállítási, lomtalanítási, hulladékszállítási munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni egy Budapest illetve Pest megyei lakos esetében, mintha Ön a fővárostól sokkal távolabb lakna.

És miért jobb ez Önnek a tehergépjárművel és kézi rakodással történő lomtalanítás, mintha konténerest hívna?

Például azért, mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, alkalmazottaink elvégzik Önök helyett a munka ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné.

Vegyünk egy példát lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatban…

Ön a fővárosban lakik és zsákos sittszállításra vagy lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket, lomot kell Öntől elszállítani. Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással kapcsolatosan. Ez az ár viszont minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is. Sokan értelemszerűen, nem tudják megmondani pontosan az elvitetni kívánt lom vagy sitt mennyiségének, köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, az nem más mint, kb. 30 db normálisan megpakolt sittes zsák (félig pakolva és maximum 30 kg-ra töltve) jelent 1 köbmétert. Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk a zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, szemetet, egyéb hulladékot.

Gyakori kérdések lomtalanítással, sittszállítással kapcsolatban

Mennyivel a szállítás végleges időpontja előtt rendeljem meg a lomtalanítást?

Mivel pontosan tudjuk, hogy a lomtalanítást megrendelő partnereink, sok esetben időkényszerben vannak a felgyülemlett lom, sitt, egyéb nem veszélyes hulladék elszállíttatásával kapcsolatosan, ezért sok esetben még a megrendelés napján történő lomtalanítást, sittszállítást is tudunk vállalni. Ami még ökölszabályként elmondható, hogy 1-2 napos határidővel szinte 100% hogy eltudjuk vállalni a lomtalanítást, mivel cégünk több tehergépjárművel is dolgozik, és tudatosan figyelünk arra, hogy 1 – 2 teherautó mindig legyen szabad a sürgős szállítások lebonyolítására.  

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sitt 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára. Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr megy, aki természetesen pakol, mert ez is benne van az alap árban. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, építési törmelékről van szó, abban az esetben ketten mennek, de ez is benne van a köbméterenként 11.000 Ft-os vállalási árban. Ami nagyon fontos, hogy az áraink tartalmazzák a szemétlerakás díját is! Magyarán 11.000 Ft/köbméter, ami a következő költségekből áll össze: Kisteherautó + 1-2 fő rakodó + Hulladéklerakási díj  

Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000Ft/köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.
Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, szemetet, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, mivel a zsákolást, és a pincéből vagy padlásról történő sitt vagy lom kitermelését órabérben végezzük. Ezért szoktuk javasolni, amennyiben lehet, abban az esetben minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják a hulladékot, kollégáink megérkezéséig.
Természetesen vannak helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és nehezen megközelíthető, ezáltal sokkal tovább tart a pakolás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani.  

Mely területek cégünk fő vállalási területei a sittszállítás, lomtalanítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk. Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk. Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés. Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre. Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk sittszállítást, lomtalanítást, hanem bármely főváros környéki településen is, ahol éppen szükség van a szaktudásunkra.
Lomtalanítással, sittszállítással, építési törmelék szállítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:
I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület(Ferencváros), X.kerület(Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár) Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk lomtalanítást (Kiszállási díj van): Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál
Close Menu
Call Now ButtonHívjon: SOS Sittszállítás

Szombat-vasárnap és ünepekkor is a legjobb áron dolgozunk! Nálunk nincs megállás.

Köszönjük, SOS? Telefonáljon hétvégén is: +36 (30) 286 50 60 Hamarosan jelentkezünk és nem lesz több szemét!

Valami nincs rendben! Kérjük telefonáljon!

Koncz 2004 Bt. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás