VESZÉLYES HULLADÉK SZÁLLÍTÁS

Veszélyes hulladék szállítási szolgáltatásunkkal biztonságosan és szabályosan távolítjuk el a veszélyes anyagokat, biztosítva a környezet és a közösség védelmét. Professzionális csapatunk gondoskodik arról, hogy az ilyen jellegű hulladékokat megfelelően kezeljük és szállítsuk, szigorú szabályozások és előírások betartásával.

VESZÉLYES HULLADÉK SZÁLLÍTÁS

Lássuk a fontos kérdéseket, amelyek felmerülhetnek. 

A tervezett munka előtt mennyi idővel kell időpontot egyeztetni?

Már az első telefonos egyeztetés során átbeszéljük, hogy Önnek mikor lenne a legideálisabb időpont. Amennyiben sürgős lomtalanításra lenne szüksége akár már a következő napon is el tudjuk végezni a munkát.

Hétvégén és ünnepnapokon és hosszú szünetek is dolgoznak?

Nálunk a 7 minden napja munkanap, ezért nem probléma a hétvégi lomtalanítás. Mivel a legtöbben a hétköznapokon dolgoznak ezért természetes, hogy a ház körüli teendőkre csak a hétvégén jut idő.

A megbeszélt áron felül van még valami plusz költsége a lomtalanításnak?

Nálunk nincsenek rejtett költségek! Ön kizárólag azt az összeget fizeti, amit az árajánlatban adtunk. A megbeszélt díj minden esetben tartalmazza a teljes költséget, beleértve a rakodási és szemétlerakási díjat és a kiszállást is. Figyelem: legtöbb esetben szükséges helyszíni felmérés, ami alapján meg tudjuk határozni a pontos költséget, azért az első telefonos egyeztetés során sok esetben csak irányárat tudunk adni!

Ingatlan kiürítést is vállalnak?

Természetesen vállalunk teljes körű ingatlan kiürítést. Sokan fordulnak hozzánk azzal a kéréssel, hogy a megvásárolt vagy örökölt ingatlant szeretnék teljes egészben megtisztítani az ott található ingóságoktól és szeméttől. Rutinos csapatunk szervezetten oldja meg ezeket a feladatokat. is.

Szükségem lenne a kiürített lakás takarításra is, ez is megoldható?

A lakástakarítás, lakásfertőtlenítés számunkra nem akadály! Korszerű takarító és fertőtlenítő eszközeink és a hagyományos tisztító szereink mellett megtalálható az ózongenerátor és az extrém fertőtlenítő hatásfokkal bíró bio fertőtlenítőszerek is.

Hová kerülnek a lomtalanítás során összeszedett szemetek?

Sok rémtörténetet hallottunk már arról, hogyan találkozott szembe valaki a lomtalanítás során elszállított kacatjaival a közeli útszélen. Számunkra nagyon fontos szempont a jó hírünk, ezért kényesen ügyelünk rá, hogy minden szemét a megfelelő helyre, legális lerakóba kerüljön. Több lerakóhellyel is kapcsolatban vagyunk, ezért nem probléma a szemét lerakása.